Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

star war the force unleashed

το Star Wars The Force Unleashed!
Το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2007 για PS3, Xbox 360, PS2, DS και PSP και κρίνοντας από τα gameplay videos πρόκειται για έναν αρκετά εντυπωσιακό τίτλο! Η μηχανή φυσικής Euphoria χρησιμοποιεί την τεχνική του Procedural Animation (που οι ίδιοι την ονομάζουν Dynamic Motion Synthesis), κατά την οποία η κίνηση των αντικειμένων (χαρακτήρων, οχημάτων κ.ο.κ.) υπολογίζεται real-time και δεν είναι βασισμένη σε προ-υπολογισμένες κινήσεις!
Δείτε τα videos και ειδικότερα το σημείο που ένας χαρακτήρας προσπαθεί να ισορροπήσει πάνω σε μια γέφυρα καθώς και το ρεαλιστικό σπάσιμο των υλικών σε πραγματικό χρόνο! Με την βοήθεια της Euphoria Engine, όντως είναι unleashed η “Force” των Jedi!


του Star Wars: The Force Unleashed. Το παιχνιδι βεβαια μαλλον θα ειναι αποκλειστικοτητα των κονσολων "νεας γενιας" (XBOX 360, PS3), αλλα ειχα αναφερθει στο παρελθον σε αυτο και δεν θα το αφησω αφανες. Το παιχνιδι, εν ολιγοις, χρησιμοποιει ορισμενες πολυ αξιολογες τεχνολογιες για την βελτιωση της Τεχνητης Νουμοσυνης των αντιπαλων, ενω επιτρεπει στον παικτη να χρησιμοποιησει τη Δυναμη για να εκτοξευσει τους εχθρους μεσα απο τους τοιχους (!). Ως προς την υποθεση, ο παικτης θα αναλαμβανει τον ρολο του μαθητευομενου του Darth Vader και θα διαδραματιζεται μεταξυ των Επεισοδιων 3 και 4. Πιστευω παντως να αλλαξει κατι και να δουμε κι εμεις ασπρη μερα με φοντο Star Wars.





2 σχόλια:

McManAmaN είπε...

ante vre kameno wn paliosavoura o,ti deis to paizeis xwris na xereis kan ti einai ayto p paizeis ... ante paixe tpt allo na niwseis palio ka(h)mene ... (opws
8es parto)ouOUouOUouOU ... mloaerk

nba είπε...

NA NE KALA TO GOOGLE (ASXETOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)