Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Lost the video game


Η μανία με τη σειρά LOST συνεχίζεται! Δεν μιλάω για την αγωνία που υπάρχει όσον αφορά τις τρεις seasons που απομένουν, αλλά για το ηλεκτρονικό παιχνίδι που βρίσκεται στα σκαριά από την εταιρία Ubisoft.
Το παιχνίδι προορίζεται να κυκλοφορήσει πριν τελιώσει η σειρά αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το είδος και την πλοκή. Όσον αφορά την πλοκή δεν πιστεύω ότι θα μείνει πιστό 100% στο σενάριο της σειράς.
Οι μόνες πληροφορίες για τα παραπάνω δόθηκαν από την ίδια την εταιρία που περιέγραψε ότι ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού θα είναι ένας από τους επιζώντες της πτήσης 815 της Oceanic. Ε, αυτό ήταν σίγουρο. Επίσης, δήλωσε πως δεν θα υπάρχουν στοιχεία από τις επόμενες σεζόν για την αποφυγή παρεξηγήσεων. Το παιχνίδι που μας φέρνει η Ubisoft δεν είναι απλώς μια αναφορά στο τι έχει γίνει αλλά μας γνωρίζει με έναν νέο χαρακτήρα, με τη δική του ιστορία. Στο παιχνίδι θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με τους διάσημους χαρακτήρες του Lost, θα επισκεφτείτε θρυλικά μέρη από τη σειρά, θα παλέψετε με το νησί και θα λύσετε γρίφους που έχουν μείνει αναπάντητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: